Jouluinen jälkiruokakastike

Helppo ja nopea jälkiruokakastike sekoitetaan smetanasta tai ranskankermasta, muscovadosta ja mausteesta.

8 annosta

5 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g smetanaa tai ranskankermaa
½–¾ dl Dansukker Tummaa Muscovado ruokosokeria
1 maustemitallinen kanelia
tai
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Sekoita aineet. Anna maustua hetken aikaa ja sekoita vielä kerran.

Tarjoa hedelmien, leivonnaisten tai jälkiruokien kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?