Jouluinen jälkiruokakastike

Helppo ja nopea jälkiruokakastike sekoitetaan smetanasta tai ranskankermasta, muscovadosta ja mausteesta.

8 annosta

5 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

200 g smetanaa tai ranskankermaa
½–¾ dl Dansukker Tummaa Muscovado ruokosokeria
1 maustemitallinen kanelia
tai
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Sekoita aineet. Anna maustua hetken aikaa ja sekoita vielä kerran.

Tarjoa hedelmien, leivonnaisten tai jälkiruokien kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!