Ainekset
120 g tummaa suklaata
200 g voita tai margariinia
4 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
3 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
1/2 dl tummaa kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
1/4 tl suolaa
1/2 dl kermaa
Pinnalle
1 ½ dl kuohukermaa
1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
vihreää karamelliväriä
(+ piparminttuaromia)
1/2 dl Dansukker Rapeaa Raesokeria
Ohjeet
1. Leivinpaperoi 24 x 29 cm pelti tai vuoka. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
2. Sulata suklaa. Vatkaa huoneenlämpöinen rasva ja muscovadosokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen koko ajan vatkaten. Sekoita jauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja suola. Lisää seos siivilöiden taikinaan, sulatetun suklaan ja kerman kanssa vuorotellen. Kaada taikina vuokaan. Paista 15 minuuttia. Jäähdytä haaleaksi.
3. Painele levystä kuusipuita muotilla tai leikkaa levy kolmion mallisiksi kuusiksi.
4. Siirrä kuusipuut tarjoiluvadille. Vaahdota kerma, sokeri ja 1–2 tippaa vihreää karamelliväriä pehmeäksi vaahdoksi. Pursota vaahto kuusipuiden pinnalle ja ripottele päälle raesokeria juuri ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!