Ainekset
120 g tummaa suklaata
200 g voita tai margariinia
4 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
3 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
1/2 dl tummaa kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
1/4 tl suolaa
1/2 dl kermaa
Pinnalle
1 ½ dl kuohukermaa
1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
vihreää karamelliväriä
(+ piparminttuaromia)
1/2 dl Dansukker Rapeaa Raesokeria
Ohjeet
1. Leivinpaperoi 24 x 29 cm pelti tai vuoka. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
2. Sulata suklaa. Vatkaa huoneenlämpöinen rasva ja muscovadosokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen koko ajan vatkaten. Sekoita jauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja suola. Lisää seos siivilöiden taikinaan, sulatetun suklaan ja kerman kanssa vuorotellen. Kaada taikina vuokaan. Paista 15 minuuttia. Jäähdytä haaleaksi.
3. Painele levystä kuusipuita muotilla tai leikkaa levy kolmion mallisiksi kuusiksi.
4. Siirrä kuusipuut tarjoiluvadille. Vaahdota kerma, sokeri ja 1–2 tippaa vihreää karamelliväriä pehmeäksi vaahdoksi. Pursota vaahto kuusipuiden pinnalle ja ripottele päälle raesokeria juuri ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.