Simasiirappi

Tällä makusiirapin ohjeella valmistat aivan aidon siman makuista pikasimaa. Sitruunainen simasiirappi käy myös monenlaisiin vappujuomiin: kokeile vaikka sima & tonic -mocktailia.

2 dl

PT25M

25 minuuttia

Arviot (108 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 luomusitruuna
4 dl vettä
3 dl Dansukker Luomufariinisokeria tai Fariinisokeria

Ohjeet

Pese sitruuna huolellisesti. Kuori talteen keltainen kuoriosa ja purista mehu.

Kiehauta vesi, sokeri sekä sitruunamehu ja keltainen kuoriosa kattilassa. Keitä miedolla lämmöllä 20 minuuttia ilman kantta.

Anna siirapin jäähtyä ja siivilöi kuoret pois. Kaada simasiirappi puhtaaseen lasipurkkiin tai pulloon.

Säilytä simasiirappia jääkaapissa. Siirappi säilyy hyvänä muutaman viikon.

Vinkki!
Mausta simasiirappia: lisää kattilaan tähtianista, kanelitanko, neilikkaa tai pala inkivääriä. Siivilöi mausteet pois ennen pullottamista.

Resepti: yhteistyössä Sweet Food O’Mine & Dansukker

Katso resepti: Pikasima

Katso resepti: Sima & tonic

Katso resepti: Sunshine Spritzer

Katso resepti: Persikkabellini

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!