Ainekset
1 luomusitruuna
4 dl vettä
3 dl Dansukker Luomufariinisokeria tai Fariinisokeria
Ohjeet
Pese sitruuna huolellisesti. Kuori talteen keltainen kuoriosa ja purista mehu.
Kiehauta vesi, sokeri sekä sitruunamehu ja keltainen kuoriosa kattilassa. Keitä miedolla lämmöllä 20 minuuttia ilman kantta.
Anna siirapin jäähtyä ja siivilöi kuoret pois. Kaada simasiirappi puhtaaseen lasipurkkiin tai pulloon.
Säilytä simasiirappia jääkaapissa. Siirappi säilyy hyvänä muutaman viikon.
Vinkki!
Mausta simasiirappia: lisää kattilaan tähtianista, kanelitanko, neilikkaa tai pala inkivääriä. Siivilöi mausteet pois ennen pullottamista.
Resepti: yhteistyössä Sweet Food O’Mine & Dansukker
Katso resepti: Pikasima
Katso resepti: Sima & tonic
Katso resepti: Sunshine Spritzer
Katso resepti: Persikkabellini
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.