Ainekset
4 dl appelsiinimehua
2 sitruunaa
40 ml simasiirappia tai maun mukaan
2 dl ginger alea
2 dl granaattiomenamehua
jäitä
Koristeluun
appelsiiniviipaleita
rosmariininoksia
Ohjeet
Kaada appelsiinimehu, sitruunoiden mehu ja simasiirappi kannuun. Sekoita korkealla lusikalla kaikki ainekset hyvin yhteen.
Täytä neljä noin 3 dl:n vetoista lasia jäillä. Kaada laseihin appelsiinimehusekoitus. Lisää jokaiseen lasiin vielä (1/2 dl) ginger alea ja (1/2 dl) granaattiomenamehua.
Koristele appelsiiniviipaleilla ja rosmariininoksilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?