Ainekset
4 dl appelsiinimehua
2 sitruunaa
40 ml simasiirappia tai maun mukaan
2 dl ginger alea
2 dl granaattiomenamehua
jäitä
Koristeluun
appelsiiniviipaleita
rosmariininoksia
Ohjeet
Kaada appelsiinimehu, sitruunoiden mehu ja simasiirappi kannuun. Sekoita korkealla lusikalla kaikki ainekset hyvin yhteen.
Täytä neljä noin 3 dl:n vetoista lasia jäillä. Kaada laseihin appelsiinimehusekoitus. Lisää jokaiseen lasiin vielä (1/2 dl) ginger alea ja (1/2 dl) granaattiomenamehua.
Koristele appelsiiniviipaleilla ja rosmariininoksilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa
Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.