Pikasima

Testaa vapun salainen ase! Simasiirapilla valmistat helposti ja nopeasti aivan aidon siman makuista pikasimaa. Lisää vain kombuchaa tai kivennäisvettä ja vapun juhlinta voi alkaa.

Yhdelle

PT10M

5 minuuttia

Arviot (43 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1–2 rkl simasiirappia
jäitä
maustamatonta kombuchaa

Ohjeet

Pane jääpaloja juomalasiin. Kaada päälle 1–2 rkl simasiirappia ja jatka maustamattomalla kombuchalla (tai kivennäisvedellä). Sekoita lusikalla kevyesti pohjasta saakka muutaman kerran. Jos pidät makeammasta simasta, lisää simasiirappia.

(kuvassa simasiirappi pullossa, laseissa sima & tonic)

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?