Pikasima

Testaa vapun salainen ase! Simasiirapilla valmistat helposti ja nopeasti aivan aidon siman makuista pikasimaa. Lisää vain kombuchaa tai kivennäisvettä ja vapun juhlinta voi alkaa.

Yhdelle

5 minuuttia

Arviot (22 kpl)

Ainekset

1–2 rkl simasiirappia
jäitä
maustamatonta kombuchaa

Ohjeet

Pane jääpaloja juomalasiin. Kaada päälle 1–2 rkl simasiirappia ja jatka maustamattomalla kombuchalla (tai kivennäisvedellä). Sekoita lusikalla kevyesti pohjasta saakka muutaman kerran. Jos pidät makeammasta simasta, lisää simasiirappia.

(kuvassa simasiirappi pullossa, laseissa sima & tonic)

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.