Pikasima

Testaa vapun salainen ase! Simasiirapilla valmistat helposti ja nopeasti aivan aidon siman makuista pikasimaa. Lisää vain kombuchaa tai kivennäisvettä ja vapun juhlinta voi alkaa.

Yhdelle

5 minuuttia

Arviot (3 kpl)

Ainekset

1–2 rkl simasiirappia
jäitä
maustamatonta kombuchaa

Ohjeet

Pane jääpaloja juomalasiin. Kaada päälle 1–2 rkl simasiirappia ja jatka maustamattomalla kombuchalla (tai kivennäisvedellä). Sekoita lusikalla kevyesti pohjasta saakka muutaman kerran. Jos pidät makeammasta simasta, lisää simasiirappia.

(kuvassa simasiirappi pullossa, laseissa sima & tonic)

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Tee itse aitoa simaa!

Skoolaa vappuna perinteisellä simalla – se valmistuu helposti ja edullisesti. Sima kannattaa tehdä jo viikko ennen vappua, niin se ehtii valmistua ajoissa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Hurmaa itse leivotulla

Maistuisiko hurmaava juustokakku kinuskikastikkeella tai viettelevä suklaa-appelsiinikakku? Kokeile rohkeasti Dansukkerin tummia sokereita ja siirappeja ja leivo muhkeita makuja!

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.