Sima & tonic

Trendikäs sima & tonic syntyy helposti katajanmarjalla maustetusta simasiirapista. Nopeasti valmistuva simasiirappi on erinomainen pohja alkoholittomiin mocktaileihin vappu- ja muissa juhlissa.

4:lle

5 minuuttia

Arviot (9 kpl)

Ainekset

1 dl katajanmarjalla maustettua simasiirappia
jäitä
6 dl tonic-vettä
koristeeksi pieni katajanoksa tai -marjoja

Ohjeet

Täytä lasit puolilleen jäillä, lisää siirappi ja kaada päälle tonic-vesi. Sekoita ja koristele juomat.

Katajanmarjalla maustettu simasiirappi
1 luomusitruuna
4 dl vettä
3 dl Dansukker Luomufariinisokeria tai Fariinisokeria
1 rkl katajanmarjoja murskattuna

Pese sitruuna huolellisesti. Kuori talteen keltainen kuoriosa ja purista mehu.

Kuumenna vesi, sokeri, katajanmarjat, sitruunamehu ja keltainen kuoriosa kattilassa. Anna kiehua miedolla lämmöllä 20 minuuttia ilman kantta.

Anna siirapin jäähtyä. Siivilöi siirappi ja kaada se puhtaaseen lasipurkkiin tai pulloon.

Säilytä simasiirappi jääkaapissa. Siirappi säilyy hyvänä muutaman viikon.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!