Selaa esitteitä - Dansukker

Selaa esitteitä


Marjat talteen! (2020)

Kotimaiset marjat rakastavat suomalaista sokeria!

| PDF | 2,1 MB

Marjat talteen!

Kesäisiä reseptejä kotimaisilla marjoilla herkutteluun.

| PDF | 4,1 MB

Hillo vieköön, miten hyvää!

Tässä kesäisessä reseptilehtisessä on leivonnaisia ja jälkiruokia, joihin on yhdistetty itse tehtyjä herkullisia hilloja.

| PDF | 15,2 MB

Ministi sokeria, marjaisasti makua!

Uudella Dansukker Minihillosokerilla teet herkullisen marjaisaa hilloa vähemmällä sokerilla.

| PDF | 4,6 MB

Kevään parhaat herkkuhillot

Sitrushedelmät ja pakastemarjat taipuvat hurmaaviksi hilloiksi ja makeiksi marmeladeiksi kotikeittiössä vähällä vaivalla. Erilaisia maku- ja mausteyhdistelmiä on hauska testata vaikka purkillinen kerrallaan.

| PDF | 0,9 MB

Onks hilloo?

Säilöntäesite esittelee hauskalla tavalla kaiken olennaisen marjojen ja hedelmien säilönnästä.

| PDF | 1,2 MB

Marjaisia ja maistuvia kesähetkiä!

Tämä esite tarjoaa mainiot makuyhdistelmät kesähilloihin sekä mehevän marjaisia jälkiruoka- ja leivonnaisohjeita. Helppoa ja herkullista!

| PDF | 2,3 MB

Mausta kesä mehevästi!

Dansukker Muscovadosiirappi on aromikas uutuus, jolla saat mehevää makua marinadeihin ja grillikastikkeisiin, muihin ruokiin ja jälkiruokiin sekä leivonnaisiin. Tutustu tummaan ja täyteläiseen siirappiin, joka sopii loistavasti myös jäätelön ja tuoreiden marjojen kastikkeeksi.

| PDF | 1,3 MB

Uudet samettiset herkut

Dansukker Glukoosisiirappi on mainio apu kotikokkaajalle. Sen avulla voit tehdä samettisen pehmeää kotijäätelöä ja sorbettia myös ilman jäätelökonetta. Glukoosisiirappi sopii myös makeisten, kuten toffeen, fudgen, vaahtokarkkien ja kovien karamellien valmistamiseen, sekä leivontaan ja ruoanlaittoon.

| PDF | 2,8 MB

Omena taipuu moneksi

Kotimainen omena on herkullinen ja monimuotoinen raaka-aine. Tässä reseptilehtisessä on maistuvien omenaleivonnaisten ja omenahillojen ohjeita.

| PDF | 0,6 MB

Maistuvaa joulua! II

Herkullisia ja näyttäviä leivontareseptejä, kuten piparikasvihuone ja pavlova-joulukuusi.

| PDF | 8,2 MB

Maistuvaa joulua! I

Vihkonen täynnä herkullisia leivontareseptejä.

| PDF | 18,6 MB

Joulun makeimmat muistot

Joulun makeimmat muistot syntyvät pienissä hetkissä ystävien, läheisten ja tuttujen seurassa. Herkkujen reseptejä näihin jouluhetkiin saat tästä reseptivihkosta.

| PDF | 2,5 MB

Tämän joulun hittejä! II

Esitteen ohjeilla ja monipuolisilla Dansukker-sokereilla ja -siirapeilla valmistat tämän joulun hittileivonnaiset.

| PDF | 17,7 MB

Tämän joulun hittejä! I

Tästä esitteestä saat uusia ideoita joulun leivonnaisiin, jälkiruokiin ja herkkunaposteltaviin.

| PDF | 2,7 MB

Saisinko vielä yhden…

Dansukker Glukoosisiirapin avulla valmistat kätevästi suussa sulavaa toffeeta, fudgea, nekkuja ja muita joulun herkkumakeisia.

| PDF | 1,3 MB

Hurmaa itse tehdyllä!

Herkullisia leivonnaisia mm. raparperista, mansikoista ja vadelmista kevään juhliin ja muihin herkkuhetkiin.

| PDF | 1,0 MB

Kaikkea hyvää kevään juhliin

Dansukkerin erilaisilla sokereilla loihdit juhlaleivonnaisiin kuohkeutta, uusia hienoja makuja ja näyttäviä koristeluja. Kokeile ja ihastu!

| PDF | 1,1 MB

Uutta kierrettä vappuun

Tarjoile tänä vuonna kierremunkkeja ja lime-basilikasimaa. Molempiin makoisan maun antaa Dansukker Fariinisokeri.

| PDF | 1,5 MB

Simasuun suosikit!

Perinteisen vappusiman lisäksi simaa voi tehdä vaikkapa marjoista, passiohedelmästä tai limetistä. Simanteosta ylijäävä fariinisokeri kannattaa käyttää vappuleipomuksiin.

| PDF | 0,7 MB

Simasuiden suosikit

Parhaat itsetehdyt simat ovat kauniin värisiä ja eri tavoin maustettuja. Esitteessä on myös perinteisen siman ja fariinimunkkien ohje.

| PDF | 16,3 MB

Vaalea Luomusiirappi – Pehmeän täyteläinen uutuus!

Herkullinen, lempeästi voitoffeelta maistuva Vaalea Luomusiirappi hurmaa lettujen kaverina ja jälkiruokakastikkeena. Kokeile myös rohkeasti ruoanlaitossa, ota avuksi leivonnassa tai lisää mukavasti makua tuttuihin kuumiin juomiin.

| PDF | 6,5 MB

Pannacottan tekeminen on näin helppoa!

Tutustu kasvipohjaisiin Dansukker hyytelösokereihin: Hyytelösokeri raikkaisiin jälkiruokahyytelöihin ja kakkukiilteisiin sekä Hyytelösokeri Multi erityisesti maitoa tai kermaa sisältäviin jälkiruokiin.

| PDF | 1,5 MB

Muhkeita makuja ruokaan ja leivontaan tummilla sokereilla

Dansukker tummat sokerit ja siirapit ovat aromikkaita sokerituotteita, joissa on luonnollisen makeuden lisäksi mukana ruokosokerin herkullinen maku ja aromi sekä väri.

| PDF | 1,0 MB

Tietoa Sokerista ja terveydestä

Terveys on kiinnostava aihe. Lähes päivittäin saamme terveyteen liittyviä uutisia uusista tutkimuksista, luemme asiantuntijoiden haastatteluja tai ihmisten omakohtaisia kertomuksia terveyttä edistävistä elämäntapamuutoksista. Keskustelu terveydestä on moninaista eikä läheskään kaikkianäkemyksiä voida perustella tieteellisen näytön tuella.

Tällä esitteellä haluamme kertoa tosiasioita sokerista ja sen vaikutuksesta terveyteen vastaamalla yleisimpiin kysymyksiin sokerin ja terveyden välisestä yhteydestä. Toivomme esitteemme antavan uusia näkökulmia sokerikeskusteluun ja sokeriin monipuolisen ruokavalion osana.

| PDF | 1,6  MB

Ruoka, fyysinen aktiivisuus ja paino

Helppolukuisessa oppaassa kerrotaan ruokailutavoistamme, ruoan merkityksestä suhteessa energiatasapainoon, kylläisyydentunteesta, ruoan saatavuudesta ja ympäristön vaikutuksesta ruokakäyttäytymiseen kuin myös ruoasta sosiaalisesta ja psykologisesta näkökulmasta katsottuna.

| PDF | 1,5 MB

Sokeri: Auringon energiasta elintarvikkeiden valmistusaineeksi

Tietopaketti sokerin eli sakkaroosin kemiallisista ominaisuuksista sekä tehtävistä ja käytöstä elintarvikkeissa.

| PDF | 4,2  MB
;