Tee itse mehua!

Kun valmistat mehun itse, tiedät, mitä se sisältää. Ei tarpeettomia lisäaineita, vain puhtaita ja tuoreita marjoja ja hedelmiä. Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa, katso ohjeet alla. Valmiista mehusta voit nauttia saman tien tai säilöä sen talven varalle: itsetehty, kesältä maistuva mehu piristää mukavasti myös kaamoksen koittaessa.

Marjamehu

Sitruunainen mustaherukkamehu

Omenamehu

Tyrnimehu

Keitetyn mehun perusohje

Höyrymehun perusohje

Mustikka-mansikkamehu

Vadelmamehu

Mustaherukkamehu

Kesäpäivän mansikkamehu

Kirsikkamehu

Raparperimehu

Etikettiautomaatti

Tee helposti värikkäitä ja kuvioituja etikettejä ja paikkakortteja.

Muita mehureseptejä löydät täältä

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Helppo omenapiirakka

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?