Tee itse mehua!

Kun valmistat mehun itse, tiedät, mitä se sisältää. Ei tarpeettomia lisäaineita, vain puhtaita ja tuoreita marjoja ja hedelmiä. Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa, katso ohjeet alla. Valmiista mehusta voit nauttia saman tien tai säilöä sen talven varalle: itsetehty, kesältä maistuva mehu piristää mukavasti myös kaamoksen koittaessa.

Marjamehu

Sitruunainen mustaherukkamehu

Omenamehu

Tyrnimehu

Keitetyn mehun perusohje

Höyrymehun perusohje

Mustikka-mansikkamehu

Vadelmamehu

Mustaherukkamehu

Kesäpäivän mansikkamehu

Kirsikkamehu

Raparperimehu

Etikettiautomaatti

Tee helposti värikkäitä ja kuvioituja etikettejä ja paikkakortteja.

Muita mehureseptejä löydät täältä

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.