Kesäpäivän mansikkamehu

Mehumaija höyryttää marjoista mehun. Voit käyttää mehun valmistukseen myös pakastemansikoita.

PT40M

45 minuuttia

Arviot (100 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg mansikoita
300–500 g Dansukker Taloussokeria

Ohjeet

Laita mehumaijan alimpaan kattilaan vettä reilusti, jotta se ei pääse haihtumaan kuiviin mehun valmistuksen aikana. Nosta päälle höyryosa. Laita päällimmäiseksi kattila ja lisää puhdistetut mansikat tai pakastemarjat. Ripottele pinnalle sokeri. Laita kansi päälle ja kuumenna. Muista lukita valutusletku klipsillä, jotta kuuma mehu ei valu letkusta itsekseen.

Kun mehu alkaa valua letkuun, valuta se kuumennettuun lasipulloon tai muuhun astiaan. Kaada ensimmäinen mehuerä takaisin kattilaan. Valuta irtoava mehu ja pullota puhtaisiin ja kuumennettuihin pulloihin.

Laimenna vedellä tarjoiluvaiheessa.

Vinkki!
Kokeile rohkeasti erilaisia yhdistelmiä: lisää joukkoon tuoreita yrttejä ja korvaa osa mansikoista vaikkapa raparperilla, vadelmilla tai muilla marjoilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!