Ainekset
2 l kirsikoita
6 dl vettä
6 dl Dansukker Ruokokidesokeria / mehulitra
Ohjeet
Huuhtele kirsikat ja pane ne kattilaan. Kaada vesi päälle. Anna kiehua kannen alla 5 minuuttia. Puserra kirsikoita kattilan reunoja vasten ja keitä vielä 5 minuuttia.
Kaada seos harsokankaalla peitettyyn astiaan ja anna valua kankaan läpi puolisen tuntia.
Mittaa mehu puhtaaseen kattilaan. Kiehauta ja lisää sokeri. Anna kiehua 2 minuuttia. Kuori vaahto pinnalta. Kaada mehu puhtaisiin, kuumennettuihin pulloihin ja sulje korkit. Säilytä viileässä.
Huom! Älä murskaa tai jauha kirsikan kiviä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!