Kirsikkamehu

Itse tehdyssä kirsikkamehussa on hienostunut maku ja upea väri. Katso resepti!

50 minuuttia

Arviot (500 kpl)

Ainekset

2 l kirsikoita
6 dl vettä
6 dl Dansukker Ruokokidesokeria / mehulitra

Ohjeet

Huuhtele kirsikat ja pane ne kattilaan. Kaada vesi päälle. Anna kiehua kannen alla 5 minuuttia. Puserra kirsikoita kattilan reunoja vasten ja keitä vielä 5 minuuttia.

Kaada seos harsokankaalla peitettyyn astiaan ja anna valua kankaan läpi puolisen tuntia. 

Mittaa mehu puhtaaseen kattilaan. Kiehauta ja lisää sokeri. Anna kiehua 2 minuuttia. Kuori vaahto pinnalta. Kaada mehu puhtaisiin, kuumennettuihin pulloihin ja sulje korkit. Säilytä viileässä.

Huom! Älä murskaa tai jauha kirsikan kiviä.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.