Omenamehu

Happamat omenat sopivat hyvin omenamehun valmistukseen. Pienen määrän omenoita voi keittää mehuksi kattilassa, höyrystä iso määrä mehumaijalla.

noin 2 l

PT1H

1 tunti 15 minuuttia

Arviot (404 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 kg happamia omenoita
1 l vettä
4 sitruunaa
3 tl sitruunahappoa
6 dl Dansukker Taloussokeria / mehulitra

Ohjeet

Huuhtele ja paloittele omenat. Kaada omenapalat ja vesi kattilaan. Anna kiehua kannen alla 20 minuuttia.

Kaada seos harsokankaalla peitettyyn astiaan ja anna valua kankaan läpi puolisen tuntia.

Purista sitruunoista mehu ja sekoita omenamehuun. Mittaa mehu puhtaaseen kattilaan. Kiehauta ja lisää sokeri sekä sitruunahappo. Kiehauta uudelleen ja kuori vaahto pinnalta. Kaada mehu puhtaisiin, kuumennettuihin pulloihin ja sulje. Säilytä viileässä.

Omenat voi höyrystää myös mehustimella.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.