Hyytelösokeri Multi

Hyytelösokeri Multin avulla voit valmistaa helposti hyytelöitäviä, kermapohjaisia jälkiruokia, kuten kermavanukkaita, mousseja ja pehmeitä torttutäytteitä. Myös trendikäs Pannacotta syntyy vaivattomasti Hyytelösokeri Multilla. Hyytelösokeri Multilla syntyvä hyytelö on pehmeää ja ”lusikoitavaa”. Tuote ei sovellu kiinteämpää rakennetta vaativien, leikattavien hyytelökakkujen valmistamiseen.

Hyytelösokeri Multi on 100 % kasvipohjainen tuote. Sen hyytelöimisaineina on karrageeni ja johanneksenleipäpuujauhe. Hyytelösokeri Multi sopii myös kasvisruokavaliota noudattaville.

Nimestään huolimatta Hyytelösokeri Multi ei sovi lisäkehyytelöiden valmistukseen. Käytä herukkahyytelöihin yms. Taloussokeria, Hillosokeria tai Hillo-marmeladisokeria.

Miten Hyytelösokeri Multi eroaa ”perinteisestä” Hyytelösokerista?

- Hyytelösokeri Multin hyytelöimisaineet ovat karrageeni ja johanneksenleipäpuujauhe,
joiden ansiosta tuotetta voi käyttää myös maitotaloustuotteiden, kuten kerman kanssa. Perinteisen Hyytelösokerin hyytelöimisaineena on pektiini, joka on tehokas hyytelöittäjä, mutta vaatii toimiakseen suhteellisen happaman ympäristön, minkä johdosta tuote ei sovi käytettäväksi maitopohjaisten tuotteiden kanssa.

- Hyytelösokeri Multia tarvitaan hyytelöinnissä Hyytelösokeria enemmän: karrageeni ja johanneksenleipäpuujauhe eivät ole yhtä tehokkaita hyytelöittäjiä kuin pektiini.

Hyytelökuorrutus kakulle: 1 dl Hyytelösokeria Multia, 1–1,5 dl vettä

Jälkiruokahyytelö: 1 dl Hyytelösokeri Multia, 2 dl vettä tai laimeaa mehua 


Kasvipohjainen hyytelöimissokeri maitopohjaisiin jälkiruokiin ja pehmeisiin, ”lusikoitaviin” kakkutäytteisiin. Ei sovellu kiinteää rakennetta vaativiin, leikattaviin hyytelökakkuihin. Tuote sopii myös kakkukiilteisiin (käytä 1 dl Hyytelösokeri Multia/1–1,5 dl vettä) ja marjajälkiruokiin, kun haluat makeamman lopputuloksen kuin Dansukker Hyytelösokerilla.

Ainekset: Sokeri, hyytelöimisaineet (karrageeni ja johanneksenleipäpuujauhe).

Ravintosisältö/100 g

Energiaa 1687 kJ/397 kcal
Rasvaa 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraattia 99 g
- josta sokereita 99 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0,02 g


Pakkauskoko: 370 g

1 dl = n. 95 g

Säilytys: Kuivassa.

Lajittele tyhjä pakkaus kartonkikeräykseen.

Valmistettu Suomessa.

Sokerin alkuperä: EU ja muu kuin EU.

Hae reseptejä » 

Helppo omenapiirakka

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?