Hyytelösokeri Multi
Hyytelösokeri Multin avulla voit valmistaa helposti hyytelöitäviä, kermapohjaisia jälkiruokia, kuten kermavanukkaita, mousseja ja pehmeitä torttutäytteitä. Myös trendikäs Pannacotta syntyy vaivattomasti Hyytelösokeri Multilla. Hyytelösokeri Multilla syntyvä hyytelö on pehmeää ja ”lusikoitavaa”. Tuote ei sovellu kiinteämpää rakennetta vaativien, leikattavien hyytelökakkujen valmistamiseen.
Hyytelösokeri Multi on 100 % kasvipohjainen tuote. Sen hyytelöimisaineina on karrageeni ja johanneksenleipäpuujauhe. Hyytelösokeri Multi sopii myös kasvisruokavaliota noudattaville.
Nimestään huolimatta Hyytelösokeri Multi ei sovi lisäkehyytelöiden valmistukseen. Käytä herukkahyytelöihin yms. Taloussokeria, Hillosokeria tai Hillo-marmeladisokeria.
Miten Hyytelösokeri Multi eroaa ”perinteisestä” Hyytelösokerista?
- Hyytelösokeri Multin hyytelöimisaineet ovat karrageeni ja johanneksenleipäpuujauhe,
joiden ansiosta tuotetta voi käyttää myös maitotaloustuotteiden, kuten kerman kanssa. Perinteisen Hyytelösokerin hyytelöimisaineena on pektiini, joka on tehokas hyytelöittäjä, mutta vaatii toimiakseen suhteellisen happaman ympäristön, minkä johdosta tuote ei sovi käytettäväksi maitopohjaisten tuotteiden kanssa.
- Hyytelösokeri Multia tarvitaan hyytelöinnissä Hyytelösokeria enemmän: karrageeni ja johanneksenleipäpuujauhe eivät ole yhtä tehokkaita hyytelöittäjiä kuin pektiini.
Hyytelökuorrutus kakulle: 1 dl Hyytelösokeria Multia, 1–1,5 dl vettä
Jälkiruokahyytelö: 1 dl Hyytelösokeri Multia, 2 dl vettä tai laimeaa mehua
Kasvipohjainen hyytelöimissokeri maitopohjaisiin jälkiruokiin ja pehmeisiin, ”lusikoitaviin” kakkutäytteisiin. Ei sovellu kiinteää rakennetta vaativiin, leikattaviin hyytelökakkuihin. Tuote sopii myös kakkukiilteisiin (käytä 1 dl Hyytelösokeri Multia/1–1,5 dl vettä) ja marjajälkiruokiin, kun haluat makeamman lopputuloksen kuin Dansukker Hyytelösokerilla.
Ainekset: Sokeri, hyytelöimisaineet (karrageeni ja johanneksenleipäpuujauhe).
Ravintosisältö/100 g
Energiaa | 1687 kJ/397 kcal |
Rasvaa | 0 g |
- josta tyydyttynyttä | 0 g |
Hiilihydraattia | 99 g |
- josta sokereita | 99 g |
Proteiinia | 0 g |
Suolaa | 0,02 g |
Pakkauskoko: 370 g
1 dl = n. 95 g
Säilytys: Kuivassa.
Lajittele tyhjä pakkaus kartonkikeräykseen.
Valmistettu Suomessa.
Sokerin alkuperä: EU ja muu kuin EU.

Tee itse aitoa simaa!
Skoolaa vappuna perinteisellä simalla – se valmistuu helposti ja edullisesti. Sima kannattaa tehdä jo viikko ennen vappua, niin se ehtii valmistua ajoissa.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Hurmaa itse leivotulla
Maistuisiko hurmaava juustokakku kinuskikastikkeella tai viettelevä suklaa-appelsiinikakku? Kokeile rohkeasti Dansukkerin tummia sokereita ja siirappeja ja leivo muhkeita makuja!

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.