Kakkukiille

Loihdi leivonnaisille kiiltoa ja näyttävyyttä kasvipohjaisella hyytelösokerilla. Se sopii sekä tuoreiden että pakastemarjojen kanssa käytettäväksi.

(yhdelle kakulle tai tortulle)

5 minuuttia

Arviot (83 kpl)

Ainekset

2 dl vettä
1 dl Dansukker Hyytelösokeria

TAI
1–1 1/2 dl vettä
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

Ohjeet

Koristele kakku tuoreilla tai jäisillä marjoilla tai hedelmäpaloilla.

1. Kiehauta vesi kattilassa.

2. Lisää Hyytelösokeri vähitellen koko ajan hyvin sekoittaen. Kiehauta uudelleen ja anna jäähtyä, välillä sekoittaen, kunnes liemi paksunee.

3. Levitä liemi lusikalla marjojen päälle, ensin ohuelti ja sitten runsaammin. Tarvittaessa saat hyytelöliemen uudelleen juoksevaksi kuumentamalla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.