Ainekset
5 dl kermaa TAI maitoa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Tarjoiluun
marjoja, hedelmiä tai marjakastiketta
Ohjeet
Sekoita kerma ja sokerit kattilassa, kuumenna kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia. Kaada seos jälkiruoka-astioihin. Hyydytä jääkaapissa parista tunnista seuraavaan päivään.
Tarjoa pannacotta marjojen, marjakastikkeen tai hedelmäpalojen kanssa.
Voit halutessasi maustaa pannacotan myös 1 rkl kaakaojauhetta tai 1 tl pikakahvijauhetta vaniljasokerin sijaan.
Vinkit!
Kuohukermalla saat täyteläisen, maidolla kevyemmän pannacottan. Mikäli haluat pannacottasta kiinteämmän, käytä vain 4 dl kermaa tai maitoa.
Lisää kattilaan mausteeksi esim. ripaus rosmariinia, basilikaa tai raastettua inkivääriä tai limetinkuorta.
Voit kumota pannacottan lautaselle ennen tarjoilua.
Maidottoman pannacottan voit tehdä esim. soijajuomasta (Alpro). Maidottomasta juomasta tehty pannacotta on tavallista pannacottaa pehmeämpi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut
Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?