Ainekset
1/2 kg marjoja tai hedelmiä (tuoreita tai pakastettuja)
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
2 dl vettä
Ohjeet
Kiehauta vesi ja hyytelösokeri Multi ja keitä 1/2–1 minuuttia. Kaada lämmin liemi pakastettujen marjojen päälle. Anna liemen jäähtyä ennen kuin kaadat sen tuoreiden marjojen päälle.
Koristele nokareella ranskankermaa, siivilöidyllä marjakastikkeella ja mintun tai sitruunamelissan oksalla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!