Marja- tai hedelmähyytelö

Hyytelösokeri Multilla teet helposti ja nopeasti jälkiruokaa marjoista tai hedelmistä.

4 annosta

5 minuuttia

Arviot (23 kpl)

Ainekset

1/2 kg marjoja tai hedelmiä (tuoreita tai pakastettuja)
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
2 dl vettä

Ohjeet

Kiehauta vesi ja hyytelösokeri Multi ja keitä 1/2–1 minuuttia. Kaada lämmin liemi pakastettujen marjojen päälle. Anna liemen jäähtyä ennen kuin kaadat sen tuoreiden marjojen päälle.

Koristele nokareella ranskankermaa, siivilöidyllä marjakastikkeella ja mintun tai sitruunamelissan oksalla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!