Ainekset
1/2 kg marjoja tai hedelmiä (tuoreita tai pakastettuja)
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
2 dl vettä
Ohjeet
Kiehauta vesi ja hyytelösokeri Multi ja keitä 1/2–1 minuuttia. Kaada lämmin liemi pakastettujen marjojen päälle. Anna liemen jäähtyä ennen kuin kaadat sen tuoreiden marjojen päälle.
Koristele nokareella ranskankermaa, siivilöidyllä marjakastikkeella ja mintun tai sitruunamelissan oksalla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!