Hillosokeri

Hillosokeri

Hillosokeri

Hillosokerilla teet helposti sopivan sakeaa ja hyvin säilyvää hilloa. Suomalaisen hillosokerin tärkein raaka-aine on kotimaisista sokerijuurikkaista valmistettu kidesokeri. Hillosokeri sisältää myös marjojen ja hedelmien omaa hyytelöivää ainetta pektiiniä, joka antaa hillolle sopivan kiinteän rakenteen. Hillosokerin sisältämä kaliumsorbaatti parantaa hillon säilyvyyttä. Kaliumsorbaattia on luonnostaan mm. pihlajanmarjoissa. Parhaiten hillon väri ja aromi säilyvät viileässä, mutta Hillosokerilla tehty hillo säilyy tarvittaessa myös huoneenlämmössä valolta suojattuna.

Hillon perusohje

Hillosokerilla teet myös hyytelöt, appelsiini- ja muut marmeladit sekä etikkasäilykkeet.

Täyte marjapiiraisiin: 5 dl marjoja survottuna / 1 dl Dansukker Hillosokeria
Sekoita Hillosokeri ja marjat, levitä täyte piiraspohjalle ja paista normaalisti. Anna jäähtyä, jolloin täyte kiinteytyy meheväksi.

Pakkauskoko 1 kg

Ainekset:
Suomalainen juurikassokeri, hyytelöimisaine (pektiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), kokonaan kovetettu auringonkukkaöljy (0,1 %).

Ravintosisältö/100 g

Energiaa 1684 kJ/396 kcal
Rasvaa 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraattia 99 g
- josta sokereita 99 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0,07 g


Muuntosuhde: 1 dl = 85 g

Säilytys: kuivassa. Hillosokeri voi kovettua varastoitaessa. Sen voi pehmentää kopauttamalla pussia kevyesti esim. pöytää vasten.

Pakkaus: Lajittele tyhjä pakkaus kartonkikeräykseen.

Valmistettu Suomessa.

Hillosokeri 32 vuotta!
1988 ilahdutimme säilönnän ystäviä uutuustuotteella, joka tarjosi helpomman ja nopeamman tavan tehdä hyvää kotihilloa. Vuosien saatossa Hillosokeri on löytänyt tiensä lähes jokaisen hilloavan suomalaisen keittiöön.

 


 

Hae reseptejä »

 


Usein kysyttyä Dansukker-sokereista

;