Perusohje hillolle Hillosokerilla

Dansukker Hillosokerilla teet helposti ja nopeasti herkullista ja hyvin säilyvää kotihilloa tuoreista tai pakastemarjoista ja hedelmistä. Katso video ja kokeile heti!

n. 2 l

PT25M

20 minuuttia + jäähtyminen

Arviot (310 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 kg (4 litraa) marjoja, tuore tai pakaste
1 dl vettä
1 kg Dansukker Hillosokeria



 

Ohjeet

1. Perkaa (ja paloittele suurikokoiset) marjat. Käytä pakastemarjat puolisulaneina.

2. Kuumenna vesi ja marjat kattilassa. Sekoita Hillosokeri höyryävään seokseen, kuumenna kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen 10–15 minuuttia*. Sekoita välillä. Kuori vaahto.
Anna hillon jäähtyä noin puoli tuntia, kunnes marjat eivät enää nouse pintaan. Sekoita pari kertaa jäähtymisen aikana.

3. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje huolellisesti. Hillo hyytyy lopullisesti noin vuorokaudessa. Säilytä mieluiten viileässä.

*Keittoajat:
Pehmeäkuoriset marjat n. 10 min (esim. mansikka, vadelma)
Kovakuoriset marjat n. 15 min. (esim. herukka, karviainen)

Hyvän lopputuloksen varmistamiseksi keitä suuretkin hillomäärät ohjeen mukaisissa erissä.

Vinkki!
Helppo muistisääntö: Hillosokeria käytetään aina puolet marjojen painosta (esim. 300 g:aan marjoja tarvitaan 150 g Hillosokeria).

Tervetuloa Hillo-Infoon: Näin valmistelet purkit säilöntäkuntoon.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.