Mustaherukkahyytelö Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla

Hillosokerin tai Hillo-marmeladisokerin käyttö lyhentää mehuhyytelön keittoaikaa.

15 minuuttia

Arviot (449 kpl)

Ainekset

1 litra puolikypsistä mustaherukoista keitettyä mehua
800–1000 g Dansukker Hillosokeria TAI
2 pkt (à 330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Mittaa mehu kattilaan ja sekoita siihen Hillosokeri tai Hillo-marmeladisokeri. Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja keitä hiljalleen silloin tällöin varovasti sekoittaen noin 10 minuuttia. Tee hyytelökoe*. Kuori vaahto. Purkita kuumennettuihin lasipurkkeihin. Säilytä viileässä, avattuna kylmässä.

* Hyytelökoe: Ota ruokalusikallinen keitosta kylmälle lautaselle ja jäähdytä nopeasti jääkaapissa tai pakastimessa. Vedä lusikalla hyytelön keskelle vako. Jos vako ei umpeudu, hyytelö on valmista. Muussa tapauksessa jatka keittämistä ja toista testi.

Huom!
Hillosokerin tai Hillo-marmeladisokerin käyttö hyytelön valmistamisessa lyhentää hyytelön keittoaikaa. Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla valmistettu herukkahyytelö ei ole aivan yhtä sileä ja kirkas kuin valmistettaessa hyytelö Taloussokerilla. Herukkahyytelö onnistuu paremmin keitetystä kuin höyrymehusta.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.