Hyytelösokeri
Hyytelösokeri korostaa kotimaisten marjojen raikkautta ja loihtii leivonnaisille kiiltoa ja näyttävyyttä. Hyytelösokerin käyttö on helppo tapa tehdä koristehyytelöitä ja jälkiruokia, jotka on tarkoitettu heti nautittaviksi. Se sopii sekä tuoreiden että pakastemarjojen kanssa käytettäväksi, mutta ei sovi säilöntään. Hyytelösokeri on täysin kasvipohjainen tuote, joka sisältää sokeria, hedelmistä erotettua pektiiniä ja hedelmähappoa. Pakkauskoko 350 g. 1 dl Dansukker Hyytelösokeria painaa noin 80 g.
Tuote sopii myös vegaaniruokavalioon.
Nimestään huolimatta Hyytelösokeri ei sovi mehusta tehtävien lisäkehyytelöiden valmistukseen. Käytä herukkahyytelöihin yms. Taloussokeria, Hillosokeria tai Hillo-marmeladisokeria.
Kasvipohjainen hyytelöimissokeri jälkiruokahyytelöiden ja kakkukiilteiden valmistamiseen.
Ei sovellu maitopohjaisiin hyytelöihin eikä säilöntään.
Ainekset: Sokeri, hyytelöimisaine (pektiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), stabilointiaineet (E450i, E341).
Ravintosisältö/100 g
Energiaa | 1652 kJ/391 kcal |
Rasvaa | 0 g |
- josta tyydyttynyttä | 0 g |
Hiilihydraattia | 97 g |
- josta sokereita | 97 g |
Proteiinia | 0 g |
Suolaa | 0 g |
Säilytys: Kuivassa.
Lajittele tyhjä pakkaus kartonkikeräykseen.
Valmistettu Suomessa.
Sokerin alkuperä: EU ja muu kuin EU.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?