Ainekset
tummaa piparitaikinaa
vaaleaa piparitaikinaa
1 kananmunan valkuainen
3–4 dl Dansukker Tomusokeria
koristerakeita
Ohjeet
Laita vaaleasta ja tummasta piparkakkutaikinasta kaulitut levyt päällekkäin. Leikkaa noin 3 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Siirrä nauhat pellille ja kieputa kierre. Liitä päät yhteen ja muotoile taikinanauhoista eri kokoisia renkaita. Paista uunissa 180 asteessa noin 15 minuuttia. Paistoaika riippuu renkaan paksuudesta ja koosta. Jäähdytä.
Sekoita kananmunan valkuainen ja tomusokeri. Kokoa renkaista joulukuusi, suuremmasta pienempään, kiinnitä renkaat tomusokerikuorrutuksella. Viimeistele latva piparkakkutähdellä ja kuusi pursotuksin ja koristerakeilla.
Rinkilät
Pyörittele vaaleasta ja tummasta piparkakkutaikinasta ohuita tankoja ja pyöräytä ne narun tapaan kierteelle. Liitä päät yhteen ja siirrä rinkilät leivinpaperoidulle pellille. Paista uunissa 180 asteessa 10–12 minuuttia. Jäähdytä. Laita naru tai joulunauha rinkilään ja koristele koti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?