Ainekset
tummaa piparitaikinaa
vaaleaa piparitaikinaa
1 kananmunan valkuainen
3–4 dl Dansukker Tomusokeria
koristerakeita
Ohjeet
Laita vaaleasta ja tummasta piparkakkutaikinasta kaulitut levyt päällekkäin. Leikkaa noin 3 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Siirrä nauhat pellille ja kieputa kierre. Liitä päät yhteen ja muotoile taikinanauhoista eri kokoisia renkaita. Paista uunissa 180 asteessa noin 15 minuuttia. Paistoaika riippuu renkaan paksuudesta ja koosta. Jäähdytä.
Sekoita kananmunan valkuainen ja tomusokeri. Kokoa renkaista joulukuusi, suuremmasta pienempään, kiinnitä renkaat tomusokerikuorrutuksella. Viimeistele latva piparkakkutähdellä ja kuusi pursotuksin ja koristerakeilla.
Rinkilät
Pyörittele vaaleasta ja tummasta piparkakkutaikinasta ohuita tankoja ja pyöräytä ne narun tapaan kierteelle. Liitä päät yhteen ja siirrä rinkilät leivinpaperoidulle pellille. Paista uunissa 180 asteessa 10–12 minuuttia. Jäähdytä. Laita naru tai joulunauha rinkilään ja koristele koti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.