Ainekset
tummaa piparitaikinaa
vaaleaa piparitaikinaa
1 kananmunan valkuainen
3–4 dl Dansukker Tomusokeria
koristerakeita
Ohjeet
Laita vaaleasta ja tummasta piparkakkutaikinasta kaulitut levyt päällekkäin. Leikkaa noin 3 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Siirrä nauhat pellille ja kieputa kierre. Liitä päät yhteen ja muotoile taikinanauhoista eri kokoisia renkaita. Paista uunissa 180 asteessa noin 15 minuuttia. Paistoaika riippuu renkaan paksuudesta ja koosta. Jäähdytä.
Sekoita kananmunan valkuainen ja tomusokeri. Kokoa renkaista joulukuusi, suuremmasta pienempään, kiinnitä renkaat tomusokerikuorrutuksella. Viimeistele latva piparkakkutähdellä ja kuusi pursotuksin ja koristerakeilla.
Rinkilät
Pyörittele vaaleasta ja tummasta piparkakkutaikinasta ohuita tankoja ja pyöräytä ne narun tapaan kierteelle. Liitä päät yhteen ja siirrä rinkilät leivinpaperoidulle pellille. Paista uunissa 180 asteessa 10–12 minuuttia. Jäähdytä. Laita naru tai joulunauha rinkilään ja koristele koti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.