Joulupuuro

Riisipuuro kuuluu ehdottomasti suomalaiseen jouluun, vaikka maistuu se hyvältä muulloinkin.

8–10 annosta

1 tunti

Arviot (50 kpl)

Ainekset

4 dl puuroriisiä
5 dl vettä
2 l täysmaitoa
noin 1 tl suolaa
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Huuhdo riisit kylmällä vedellä ja kaada kattilaan. Lisää vesi ja keitä kunnes vesi on imeytynyt kokonaan riiseihin. Kaada maito kattilaan, kuumenna kiehuvaksi silloin tällöin sekoittaen ja anna puuron kypsyä kannen alla hiljaa poreillen noin 45 minuuttia. Sekoita välillä. Mausta suolalla ja vaniljasokerilla ja anna puuron tekeytyä 15 minuuttia ennen syömistä. Nauti sekahedelmäkeiton kanssa.

Sekahedelmäkeitto

Rusinasoppa

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.