Ainekset
4 dl puuroriisiä
5 dl vettä
2 l täysmaitoa
noin 1 tl suolaa
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Huuhdo riisit kylmällä vedellä ja kaada kattilaan. Lisää vesi ja keitä kunnes vesi on imeytynyt kokonaan riiseihin. Kaada maito kattilaan, kuumenna kiehuvaksi silloin tällöin sekoittaen ja anna puuron kypsyä kannen alla hiljaa poreillen noin 45 minuuttia. Sekoita välillä. Mausta suolalla ja vaniljasokerilla ja anna puuron tekeytyä 15 minuuttia ennen syömistä. Nauti sekahedelmäkeiton kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?