Ainekset
250 g tai noin 5 dl rusinoita
1 kanelitanko
1 dl Dansukker Taloussokeria
1,2 l vettä
n. 2 rkl perunajauhoja + 4 rkl vettä
Pinnalle
Dansukker Taloussokeria
Ohjeet
Mittaa rusinat, kanelitanko, sokeri ja vesi kattilaan. Anna liota noin puoli tuntia. Keitä aineksia miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia tai kunnes rusinat alkavat pehmetä. Lisää joukkoon tarvittaessa hieman vettä.
Sekoita perunajauhot ja vesi tasaiseksi. Valuta ohuena nauhana höyryävään liemeen koko ajan sekoittaen. Kiehauta, kunnes kiisseli pulpahtaa. Kaada tarjoilukulhoon ja ripottele pinnalle sokeria.
Tarjoa rusinasoppa jäähtyneenä riisipuuron kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?