Hillo-marmeladisokeri

Dansukker Hillo-marmeladisokerin avulla persikka, pakastevadelma tai vaikkapa sipuli löytävät uuden olomuodon. Lopputulos on kiinteämpää, hedelmäisempää ja vähemmän makeaa kuin perinteinen hillo ja siksi omiaan myös mm. paahtoleivän kanssa tai liharuokien seurana.

Hillo-marmeladisokeria on helppo ja nopea käyttää. Yksi paketti (330 g) on sopiva määrä yhdelle kasviskilolle. Hillon/marmeladin keittoaika on vain joitakin minuutteja. Raaka-aineiksi sopivat monipuolisesti tuoreet ja pakastemarjat, kauden hedelmät ja vihannekset.

Hillon perusohje

Hyytelön perusohje

Hillo-marmeladisokeri sisältää sokerin lisäksi täysin kasviperäistä hedelmäpektiiniä, joka antaa hillolle/marmeladille kiinteyttä.
Tuotteen kaliumsorbaatti parantaa hillon säilyvyyttä ja on tarpeen erityisesti vähemmän sokeria sisältävissä hilloissa ja marmeladeissa. Kaliumsorbaattia on luonnostaan mm. pihlajanmarjoissa.

Tuote sopii myös vegaaniruokavalioon.

Pakkauskoko on 330 g.

Ainekset:
Sokeri, hyytelöimisaine (hedelmäpektiini), säilöntäaine (kaliumsorbaatti).

Ravintosisältö/100 g

Energiaa 1666 kJ/392 kcal
Rasvaa 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraattia 98 g
- josta sokereita 98 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0,15 g


Muuntosuhde: 1 dl = n. 85 g

Säilytys: kuivassa.

Lajittele tyhjä pakkaus kartonkikeräykseen.

Valmistettu Suomessa.

Paras sitruunapiirakka marengilla

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Mausteinen Muscovadokahvi

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.