Perusohje hillolle Hillo-marmeladisokerilla

Dansukker Hillo-marmeladisokerilla valmistat kiinteämpää ja vähemmän makeaa hilloa helposti ja nopeasti.

PT25M

30 minuuttia

Arviot (169 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg (noin 2 l) marjoja
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
 

Ohjeet

Perkaa (ja paloittele suurikokoiset) marjat ja pane ne kattilaan. Jos käytät tuoreita, kokonaisia marjoja, lisää 1/2 dl vettä. Lisää hillo-marmeladisokeri, kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja keitä 2–5 minuuttia sekoittaen. Kovakuoristen marjojen ja hedelmien keittoaika on 10–15 minuuttia. Kuori vaahto. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin lasipurkkeihin. Sulje hyvin. Säilytä viileässä, avattu purkki jääkaapissa.

Hillo pakastemarjoista:

Sekoita 1 kg osittain sulaneita pakastemarjoja ja 1 paketti Hillo-marmeladisokeria kattilassa. Valmista hillo kuten yllä. 
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?