Perusohje hillolle Hillo-marmeladisokerilla

Dansukker Hillo-marmeladisokerilla valmistat kiinteämpää ja vähemmän makeaa hilloa helposti ja nopeasti.

30 minuuttia

Arviot (128 kpl)

Ainekset

1 kg (noin 2 l) marjoja
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
 

Ohjeet

Perkaa (ja paloittele suurikokoiset) marjat ja pane ne kattilaan. Jos käytät tuoreita, kokonaisia marjoja, lisää 1/2 dl vettä. Lisää hillo-marmeladisokeri, kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja keitä 2–5 minuuttia sekoittaen. Kovakuoristen marjojen ja hedelmien keittoaika on 10–15 minuuttia. Kuori vaahto. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin lasipurkkeihin. Sulje hyvin. Säilytä viileässä, avattu purkki jääkaapissa.

Hillo pakastemarjoista:

Sekoita 1 kg osittain sulaneita pakastemarjoja ja 1 paketti Hillo-marmeladisokeria kattilassa. Valmista hillo kuten yllä. 
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.