Viikunapiilot

Näissä rapeissa, pienissä herkkuleivonnaisissa on maukas viikunamarmeladisydän.

noin 20 kpl

PT25M

30 minuuttia

Arviot (16 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

250 g huoneenlämpöistä voita
1 1/2 dl Dansukker Fariinisokeria tai Tummaa Muscovado ruokosokeria
1 1/2 tl Dansukker Vaniljasokeria
4 1/4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
hyppysellinen suolaa
viikunamarmeladia

 

pieniä muffinivuokia (ø n. 4 cm)

Ohjeet

1. Vaahdota voi ja sokerit kuohkeaksi.

2. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja kääntele vaahdon joukkoon.

3. Jaa taikina 20 muffinivuokaan, tasoita pinta ja paina keskelle kolo jauhotetulla sormella.

4. Lusikoi tai pursota koloihin huoneenlämpöistä viikunamarmeladia.

5. Paista 200 °C uunin alaosassa 14–16 minuuttia, kunnes leivonnaiset ovat kauniin värisiä. Jäähdytä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.