Ainekset
1 ps (200 g) pehmeitä viikunoita
2 dl vettä
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 dl Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
1. Poista viikunoista kova kärki. Silppua viikunat esim. saksilla kattilaan. Lisää vesi. Kuumenna ja anna kiehua kevyesti poreillen ja kannella peitettynä 15 minuuttia. Sekoita välillä.
2. Soseuta viikunat ja sekoita sokerit joukkoon. Jatka keittämistä kannella peitettynä 5–10 minuuttia, sekoita välillä.
3. Purkita puhtaaseen, kuumennettuun purkkiin. Anna jäähtyä. Säilytä jääkaapissa.
Katso ohje: Viikunapiilot
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!