Viikunamarmeladi

noin 2½ dl 30 minuuttia
Tee itselle tai lahjaksi makoisaa viikunamarmeladia kuivatuista viikunoista.
Viikunamarmeladi
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 1 ps (200 g) pehmeitä viikunoita
  • 2 dl vettä
  • 1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
  • 1 dl Dansukker Hillosokeria

1. Poista viikunoista kova kärki. Silppua viikunat esim. saksilla kattilaan. Lisää vesi. Kuumenna ja anna kiehua kevyesti poreillen ja kannella peitettynä 15 minuuttia. Sekoita välillä.

2. Soseuta viikunat ja sekoita sokerit joukkoon. Jatka keittämistä kannella peitettynä 5–10 minuuttia, sekoita välillä.

3. Purkita puhtaaseen, kuumennettuun purkkiin. Anna jäähtyä. Säilytä jääkaapissa. 

Katso ohje: Viikunapiilot

Reseptin on laatinut

Dansukker