Viikunapiilot

Näissä rapeissa, pienissä herkkuleivonnaisissa on maukas viikunamarmeladisydän.

noin 20 kpl

PT25M

30 minuuttia

Arviot (16 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

250 g huoneenlämpöistä voita
1 1/2 dl Dansukker Fariinisokeria tai Tummaa Muscovado ruokosokeria
1 1/2 tl Dansukker Vaniljasokeria
4 1/4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
hyppysellinen suolaa
viikunamarmeladia

 

pieniä muffinivuokia (ø n. 4 cm)

Ohjeet

1. Vaahdota voi ja sokerit kuohkeaksi.

2. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja kääntele vaahdon joukkoon.

3. Jaa taikina 20 muffinivuokaan, tasoita pinta ja paina keskelle kolo jauhotetulla sormella.

4. Lusikoi tai pursota koloihin huoneenlämpöistä viikunamarmeladia.

5. Paista 200 °C uunin alaosassa 14–16 minuuttia, kunnes leivonnaiset ovat kauniin värisiä. Jäähdytä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.