Ainekset
250 g huoneenlämpöistä voita
1 1/2 dl Dansukker Fariinisokeria tai Tummaa Muscovado ruokosokeria
1 1/2 tl Dansukker Vaniljasokeria
4 1/4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
hyppysellinen suolaa
viikunamarmeladia
pieniä muffinivuokia (ø n. 4 cm)
Ohjeet
1. Vaahdota voi ja sokerit kuohkeaksi.
2. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja kääntele vaahdon joukkoon.
3. Jaa taikina 20 muffinivuokaan, tasoita pinta ja paina keskelle kolo jauhotetulla sormella.
4. Lusikoi tai pursota koloihin huoneenlämpöistä viikunamarmeladia.
5. Paista 200 °C uunin alaosassa 14–16 minuuttia, kunnes leivonnaiset ovat kauniin värisiä. Jäähdytä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?