Viikunamarmeladi

Tee itselle tai lahjaksi makoisaa viikunamarmeladia kuivatuista viikunoista.

noin 2½ dl

30 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

1 ps (200 g) pehmeitä viikunoita
2 dl vettä
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 dl Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

1. Poista viikunoista kova kärki. Silppua viikunat esim. saksilla kattilaan. Lisää vesi. Kuumenna ja anna kiehua kevyesti poreillen ja kannella peitettynä 15 minuuttia. Sekoita välillä.

2. Soseuta viikunat ja sekoita sokerit joukkoon. Jatka keittämistä kannella peitettynä 5–10 minuuttia, sekoita välillä.

3. Purkita puhtaaseen, kuumennettuun purkkiin. Anna jäähtyä. Säilytä jääkaapissa. 

Katso ohje: Viikunapiilot

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.