Ainekset
1 ps (200 g) pehmeitä viikunoita
2 dl vettä
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 dl Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
1. Poista viikunoista kova kärki. Silppua viikunat esim. saksilla kattilaan. Lisää vesi. Kuumenna ja anna kiehua kevyesti poreillen ja kannella peitettynä 15 minuuttia. Sekoita välillä.
2. Soseuta viikunat ja sekoita sokerit joukkoon. Jatka keittämistä kannella peitettynä 5–10 minuuttia, sekoita välillä.
3. Purkita puhtaaseen, kuumennettuun purkkiin. Anna jäähtyä. Säilytä jääkaapissa.
Katso ohje: Viikunapiilot
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?