Ainekset
Pohja
3 kananmunaa
1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
1 luomusitruunan raastettu kuori
2 tl kanelia
Täyte
2 ½ dl kermaa
250 g mascarponejuustoa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
3 rkl Dansukker Tomusokeria
6 rkl viikunahilloa
Koristelu
Dansukker Tomusokeria
tuoreita marjoja
Ohjeet
1. Voitele leivinpaperi ja siirrä se uunipellille. Kuumenna uuni 250 asteeseen.
2. Vatkaa huoneenlämpöiset kananmunat ja sokerit ilmavaksi vaahdoksi.
3. Sekoita keskenään loput ainekset ja lisää seos muna-sokerivaahtoon kevyesti sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille.
4. Paista uunin keskitasolla noin 5 minuuttia. Levitä puhdas leivinpaperi työpöydälle, ripottele päälle Siro-sokeria ja kumoa kypsä torttulevy leivinpaperille.
5. Vatkaa täytteen kerma pehmeäksi vaahdoksi, sekoita joukkoon mascarponejuusto ja vaniljasokeri. Siivilöi tomusokeri seokseen ja kääntele joukkoon viikunahillo.
6. Levitä täyte kääretorttulevylle ja kääri se rullaksi. Säilytä jääkaapissa.
7. Koristele kääretorttu tomusokerilla ja marjoilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?