Ainekset
70 g vuonankaalia
2 veriappelsiinia tai verigreippiä
1 iso punasipuli
2 rkl balsamicoa
2 tl Dansukker Ruokokidesokeria tai Vaaleaa Luomusiirappia
mustapippuria myllystä
½–1 granaattiomena
200 g vuohenjuustoa
1 dl saksanpähkinöitä
Ohjeet
Laita vuonankaali tarjoiluvadille. Kuori ja viipaloi hedelmät. Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Sekoita balsamico ja sokeri tai siirappi keskenään ja sekoita punasipulirenkaiden joukkoon. Rouhi joukkoon mustapippuria. Puolita granaattiomena ja purista siemenet pois. Viipaloi vuohenjuusto ja paista molemmin puolin kuumalla pannulla. Paahda pähkinät ja rouhi halutessasi. Kokoa ainekset vadille ja tarjoa heti tuoreen leivän kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?