Veriappelsiini-vuohenjuustosalaatti

2 annosta 30 minuuttia
Veriappelsiineista tai verigreipeistä ja paistetusta vuohenjuustosta teet talven pirteimmän salaatin. Tarjoa lounaana tai illanistujaisissa.
Veriappelsiini-vuohenjuustosalaatti
Arvioi: (5kpl)

Ainekset

  • 70 g vuonankaalia
  • 2 veriappelsiinia tai verigreippiä
  • 1 iso punasipuli
  • 2 rkl balsamicoa
  • 2 tl Dansukker Ruokokidesokeria tai Vaaleaa Luomusiirappia
  • mustapippuria myllystä
  • ½–1 granaattiomena
  • 200 g vuohenjuustoa
  • 1 dl saksanpähkinöitä

Laita vuonankaali tarjoiluvadille. Kuori ja viipaloi hedelmät. Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Sekoita balsamico ja sokeri tai siirappi keskenään ja sekoita punasipulirenkaiden joukkoon. Rouhi joukkoon mustapippuria. Puolita granaattiomena ja purista siemenet pois. Viipaloi vuohenjuusto ja paista molemmin puolin kuumalla pannulla. Paahda pähkinät ja rouhi halutessasi. Kokoa ainekset vadille ja tarjoa heti tuoreen leivän kanssa.

Reseptin on laatinut

Dansukker