Värjätty sokeri

Värjää sokeri helposti haluamasi väriseksi! Koristele värjätyllä talous- ja raesokerilla makeiset ja leivonnaiset tai käytä pöytäkoristeena sellaisenaan.

PT10M

5 minuuttia

Arviot (88 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Dansukker Taloussokeria /
Dansukker Rapeaa Raesokeria
geelimäisiä elintarvikevärejä eli pastavärejä
uudelleen suljettavia muovipusseja

Ohjeet

Kaada uudelleen suljettavaan muovipussiin sopiva määrä sokeria ja hieman (noin lusikankärjellinen) väriä. Voit myös käyttää kahta eri väriä, jolloin saat uuden hienon väriyhdistelmän. Sulje pussi ja sekoita väri sokeriin puristelemalla pussia hetken aikaa.

Värjätty sokeri säilyy ilmatiiviisti suljetussa pussissa useamman viikon.

Värjätyllä sokerilla voi koristella esimerkiksi makeisia ja leivonnaisia. Värjättyä talous- ja raesokeria voi myös käyttää koristeena sellaisenaan tai läpinäkyvään kulhoon kerroksittain kaadettuna.

Vinkki!
Geelimäisiä elintarvikevärejä voi ostaa suuremmista ruokakaupoista ja leivontatarvikeverkkokaupoista.

Katso koristeluvinkki: Vaahtokarkit (munaton)

Pieni Sokeritehdas -resepti

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?