Ainekset
50 g huoneenlämpöistä voita
2 1/2 dl maitoa
2 rkl Dansukker Leipäsiirappia
7 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
2 tl leivinajuhetta
Maustamisvaihtoehto 1
2 dl juustoraastetta
2 tl oreganoa
Maustamisvaihtoehto 2
2 dl parmesaanijuustoraastetta
1 rkl punaista pestoa
Maustamisvaihtoehto 3
2 dl mozzarellajuustoraastetta
1 rkl punaista pestoa
Ohjeet
Valmista taikina kotona ja ota retkelle mukaan muovipussissa tai rasiassa.
Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi taikinaksi. Mausta halutessasi valintasi mukaan. Lisää tarvittaessa vähän jauhoja, jos taikina on liian tarttuvaa.
Jaa taikina 16 palaan ja pyörittele ne käsin tangoiksi. Kieputtele tangot tikkuihin ja paista käännellen nuotion tai grillin loimussa.
Katso myös: Kaneliset tikkupullat
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.