Kaneliset tikkupullat

Katso hyvän tikkupullataikinan resepti ja lähde kesäretkelle! Herkulliset kaneliset tikkupullat ilman hiivaa paistetaan nuotion loimussa tai pihalla grillissä.

16 kpl

PT40M

40 minuuttia

Arviot (34 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

25 g huoneenlämpöistä voita

2 1/2 dl maitoa

4 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia

7 dl vehnäjauhoja

1/2 tl suolaa

2 tl leivinjauhetta

2 tl kardemummaa

Kanelitäyte

25 g voita

1 dl Dansukker Fariinisokeria

2 tl kanelia

Pinnalle

Dansukker Rapeaa raesokeria

Ohjeet

Valmista taikina kotona ja ota retkelle mukaan muovipussissa tai rasiassa. Voit ottaa mukaan myös hieman vehnäjauhoja taikinan käsittelyyn.

Sekoita kaikki taikinan ainekset kulhossa tasaiseksi taikinaksi.

Sulata täytteen voi. Lisää sokeri ja kaneli. Sekoita täyte taikinan joukkoon. Lisää hieman vehnäjauhoja, ettei taikina ole liian tarttuvaa.

Jaa taikina 16 palaan ja pyörittele ne käsin tangoiksi. Kieputtele tangot tikkuihin ja sirottele pinnalle halutessasi raesokeria. Paista käännellen nuotion tai grillin loimussa.

Katso myös: Tikkusämpylät

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?