Ainekset
100 g voita
1/2 dl kaakaojauhetta
2 dl kuohukermaa
3 dl Dansukker Tummaa Muscovado ruokosokeria
1 dl Dansukker Vaaleaa Siirappia
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
100 g tummaa suklaata kuorruttamiseen
Ohjeet
Sekoita kaikki ainekset paitsi suklaa paksupohjaisessa ja korkeareunaisessa kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä välillä sekoittaen, kunnes seoksen lämpötila on 125 °C. Tai tee pallokoe: Tiputa muutama tippa kuumaa makeismassaa lasilliseen jääkylmää vettä. Jos massasta saa pyöriteltyä kiinteän pallon, on toffeeseos valmis. Keittoaika on noin 30–40 minuuttia. Keittoaikaan vaikuttaa mm. keittolämpö ja kattilan koko.
Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Anna jähmettyä ja leikkaa paloiksi.
Sulata suklaa vesihauteessa ja kasta toffeepalat suklaaseen. Anna jähmettyä ritilällä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!