Suklaa-jogurttijäätelö

noin 2 l 1 vrk
Rouhittua moussetäytteistä suklaata ja kaurakeksiä sisältävä jogurttijäätelö.
Suklaa-jogurttijäätelö
Arvioi: (75kpl)

Ainekset

  • 1 levy (170 g) tummaa moussetäytteistä suklaata
  • 15 kpl rapeita karpalo-kaurakeksejä
  • 3 dl kuohukermaa
  • 400 g turkkilaista jogurttia
  • 2,5 dl Dansukker Tomusokeria
  • 0,5 dl kaakaojauhetta
  • 1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
  • 2 rkl Dansukker Vaniljasokeria
  • ½ dl Dansukker Tummaa Siirappia

Rouhi suklaa ja keksit karkeaksi.

Vaahdota kerma.

Sekoita jogurtti, kaakaojauhe, tomusokeri, glukoosisiirappi ja vaniljasokeri hyvin, lisää kermavaahto huolettomasti sekoittaen joukkoon. Kaada kolmasosa seoksesta pakastimen kestävään astiaan, levitä kolmasosa keksi- ja suklaarouheesta päälle ja valuta siirappiraidat rouheen päälle. Tee loput kerrokset samoin.

Peitä astia kannella tai kelmulla, pane pakastimeen ainakin vuorokaudeksi.

Ota jäätelö noin 15 minuutiksi huoneenlämpöön ennen annoksien kauhomista.

Reseptin on laatinut

Dansukker