Ainekset
1 levy (170 g) tummaa moussetäytteistä suklaata
15 kpl rapeita karpalo-kaurakeksejä
3 dl kuohukermaa
400 g turkkilaista jogurttia
2,5 dl Dansukker Tomusokeria
0,5 dl kaakaojauhetta
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
2 rkl Dansukker Vaniljasokeria
½ dl Dansukker Tummaa Siirappia
Ohjeet
Rouhi suklaa ja keksit karkeaksi.
Vaahdota kerma.
Sekoita jogurtti, kaakaojauhe, tomusokeri, glukoosisiirappi ja vaniljasokeri hyvin, lisää kermavaahto huolettomasti sekoittaen joukkoon. Kaada kolmasosa seoksesta pakastimen kestävään astiaan, levitä kolmasosa keksi- ja suklaarouheesta päälle ja valuta siirappiraidat rouheen päälle. Tee loput kerrokset samoin.
Peitä astia kannella tai kelmulla, pane pakastimeen ainakin vuorokaudeksi.
Ota jäätelö noin 15 minuutiksi huoneenlämpöön ennen annoksien kauhomista.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?