Suklaa-jogurttijäätelö

Rouhittua moussetäytteistä suklaata ja kaurakeksiä sisältävä jogurttijäätelö.

noin 2 l

PT1H

1 vrk

Arviot (120 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 levy (170 g) tummaa moussetäytteistä suklaata
15 kpl rapeita karpalo-kaurakeksejä
3 dl kuohukermaa
400 g turkkilaista jogurttia
2,5 dl Dansukker Tomusokeria

0,5 dl kaakaojauhetta
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
2 rkl Dansukker Vaniljasokeria
½ dl Dansukker Tummaa Siirappia

Ohjeet

Rouhi suklaa ja keksit karkeaksi.

Vaahdota kerma.

Sekoita jogurtti, kaakaojauhe, tomusokeri, glukoosisiirappi ja vaniljasokeri hyvin, lisää kermavaahto huolettomasti sekoittaen joukkoon. Kaada kolmasosa seoksesta pakastimen kestävään astiaan, levitä kolmasosa keksi- ja suklaarouheesta päälle ja valuta siirappiraidat rouheen päälle. Tee loput kerrokset samoin.

Peitä astia kannella tai kelmulla, pane pakastimeen ainakin vuorokaudeksi.

Ota jäätelö noin 15 minuutiksi huoneenlämpöön ennen annoksien kauhomista.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?