Ainekset
5 dl täysmaitoa
1 dl vettä
2 dl spelttihiutaleita
1 tl suolaa
1 tl Dansukker Taloussokeria
(1 rkl voita)
Pinnalle
Dansukker Kanelisokeria
Ohjeet
Mittaa maito kattilaan ja huuhdo mittakannu vedellä ja lisää vesi kattilaan. Kuumenna maito kiehuvaksi. Lisää hiutaleet ja hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia välillä sekoittaen. Lisää mausteet (ja nokare rasvaa). Puurosta tulee sitä maukkaampi mitä kauemmin maltat antaa sen hautua.
Vinkki!
Puuron voi hauduttaa myös uunissa. Sekoita ainekset voideltuun uunivuokaan ja hauduta 150-asteisessa uunissa noin tunti.
Tarjoa marjakeiton kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.