Marjakeitto

Kotoinen marjakeitto pakastemustaherukoista ja -vadelmista maistuu puuron kera.

15 minuuttia

Arviot (95 kpl)

Ainekset

1 l vettä
200 g pakastettuja mustaherukoita
½ dl perunajauhoja
1–2 dl Dansukker Taloussokeria
5 dl kotimaisia pakastevadelmia

Pinnalle
1 rkl Dansukker Taloussokeria

Ohjeet

1. Mittaa vesi, mustaherukat, perunajauhot ja sokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan hiljalleen sekoitellen. Sokerin määrä riippuu marjojen happamuudesta.

2. Kun kiisseli on sakeaa ja kiehahtanut, ota kattila liedeltä ja lisää jäiset vadelmat.

3. Kaada keitto kulhoon ja ripota päälle sokeria, joka estää sitkeän kuoren muodostumisen pinnalle.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.