Sitruunaiset herukkaleivokset

Helpot ja nopeat leivokset keksimurupohjalla täytetään vanilljakastikkeen ja sitruunarahkan seoksella.

6–8 kpl

PT25M

30 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Pohja
150 g omena-kanelikeksejä
50 g margariinisulaa
1 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia

Täyte
2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
100 g sitruunarahkaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Dansukker Tomusokeria maun mukaan

Pinnalle
punaisia ja valkoisia herukoita

Ohjeet

Murusta keksit esimerkiksi lihanuijalla pienessä pussissa. Lisää joukkoon sulatettu margariini ja siirappi.

Painele seos silikonisten leivosvuokien pohjille. Paista 200 asteessa 5-10 minuuttia, jäähdytä ja kumoa varovasti tarjoiluvadille.

Vaahdota vaniljakastike, lisää joukkoon sitruunarahka, vaniljasokeri ja tomusokeria maun mukaan. Nostele seos leivospohjille ja koristele marjoilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.