Ainekset
Pohja
150 g omena-kanelikeksejä
50 g margariinisulaa
1 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
Täyte
2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
100 g sitruunarahkaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Dansukker Tomusokeria maun mukaan
Pinnalle
punaisia ja valkoisia herukoita
Ohjeet
Murusta keksit esimerkiksi lihanuijalla pienessä pussissa. Lisää joukkoon sulatettu margariini ja siirappi.
Painele seos silikonisten leivosvuokien pohjille. Paista 200 asteessa 5-10 minuuttia, jäähdytä ja kumoa varovasti tarjoiluvadille.
Vaahdota vaniljakastike, lisää joukkoon sitruunarahka, vaniljasokeri ja tomusokeria maun mukaan. Nostele seos leivospohjille ja koristele marjoilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.