Sitruunaiset herukkaleivokset

Helpot ja nopeat leivokset keksimurupohjalla täytetään vanilljakastikkeen ja sitruunarahkan seoksella.

6–8 kpl

PT25M

30 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Pohja
150 g omena-kanelikeksejä
50 g margariinisulaa
1 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia

Täyte
2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
100 g sitruunarahkaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Dansukker Tomusokeria maun mukaan

Pinnalle
punaisia ja valkoisia herukoita

Ohjeet

Murusta keksit esimerkiksi lihanuijalla pienessä pussissa. Lisää joukkoon sulatettu margariini ja siirappi.

Painele seos silikonisten leivosvuokien pohjille. Paista 200 asteessa 5-10 minuuttia, jäähdytä ja kumoa varovasti tarjoiluvadille.

Vaahdota vaniljakastike, lisää joukkoon sitruunarahka, vaniljasokeri ja tomusokeria maun mukaan. Nostele seos leivospohjille ja koristele marjoilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?