Sitruunainen mustaherukkamehu

Sitruunamehu terästää ja tumma muscovadosokeri maustaa keitettyä mustaherukkamehua.

1 litra

PT25M

30 minuuttia

Arviot (56 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

6 dl vettä
2 l mustaherukoita
5 dl Dansukker Taloussokeria (5 dl/mehulitra)
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria (1 dl/mehulitra)
1 sitruunan mehu

Ohjeet

Kiehauta vesi ja lisää marjat. Anna kiehua kannen alla noin 10 minuuttia. Puserra marjoja kattilan reunoja vasten. Siivilöi mehu ja mittaa kattilaan. Lisää sokerit ja sitruunamehu. Anna kiehua muutaman minuutin ajan, kunnes sokeri on liuennut. Kuori vaahto. Pullota pestyihin, kuumennettuihin pulloihin. Säilytä viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?