Raparperihillo Yorkshiren tapaan

Raparperin ja inkiväärin täydellinen hilloliitto! Tarjoa lisämakua appelsiinista ja sitruunasta saava hillo vaikka skonssien kera.

10–12 dl

30 minuuttia

Arviot (271 kpl)

Ainekset

800 g raparperia
50 g tuoretta inkivääriä
1 luomuappelsiinin kuoriraaste ja mehu (1 ¼ dl)
1 luomusitruunan kuoriraaste ja mehu (¾ dl)
500 g (6 dl) Dansukker Hillosokeria
1 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia

Ohjeet

Kuori ja pilko raparperit ja raasta tai silppua kuorittu inkivääri. Laita kaikki hillon aineet kattilaan, kuumenna kiehuvaksi silloin tällöin sekoitellen ja keitä 10 minuuttia.

Jäähdytä vartti, purkita puhtaisiin kuumennettuihin purkkeihin ja sulje tiiviisti. Säilytä viileässä. 
 

Katso ohje: Skonssit

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!