Raikas sillisalaatti

Sitrusten kuoret antavat raikasta makua sillisalaatille, jossa on myös purjoa ja kurkkua.

4 annosta

PT10M

15 minuuttia + vrk

Arviot (28 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

noin 200 g matjessillifileitä, pieniksi kuutioiksi leikattuna
2 dl ranskankermaa
2 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
2 dl kurkkua pieninä kuutioina
1 dl purjoa pieninä suikaleina
1 luomulimetin raastettu kuori
1 luomusitruunan raastettu kuori
1 rkl tuoretta rakuunaa silputtuna
1 rkl persiljaa silputtuna

Ohjeet

Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Anna tekeytyä jääkaapissa vuorokauden ajan. Tarjoa hyvän leivän kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?