Ainekset
500 g mansikoita
500 g vesimelonia (kuorineen)
500 g tuoretta ananasta
1 ruukku sitruunaverbenaa, minttua tai sitruunamelissaa
½ dl Dansukker Tummaa siirappia
½ dl vanilja- tai appelsiinilikööriä
Lisäksi
1 dl vispikermaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 rkl Dansukker Tummaa siirappia
Ohjeet
Poista mansikoista kannat ja leikkaa puolikkaiksi tai lohkoiksi. Kuori vesimeloni ja paloittele hedelmä. Paloittele ananas sopiviksi suupaloiksi. Hienonna yrtti joukkoon.
Kiehauta kasarissa siirappi ja likööri. Kaada liemi mansikoiden ja hedelmien joukkoon ja anna maustua hetki jääkaapissa.
Vaahdota vispikerma ja mausta vaniljasokerilla ja siirapilla. Tarjoa salaatin seurana.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?