Rahka-vaniljapannarit

Rahka-vaniljapannarit ovat rahkan ja valkuaisvaahdon ansiosta tavallisia ohukaisia kuohkeampia. Pannukakut maistuvat myös kylminä piknikillä.

20–24 kpl

PT55M

1 tunti

Arviot (402 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta tai soodaa
¾ tl suolaa
¼ dl Dansukker Taloussokeria
2 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1 prk (250 g) pehmeää maitorahkaa
1 ½ dl maitoa
2 kananmunaa, keltuaiset ja valkuaiset eroteltuina
Paistamiseen
voita tai margariinia

Ohjeet

Mittaa kuivat aineet kulhoon. Lisää rahka, maito ja keltuaiset. Sekoita sileäksi ja anna turvota 15–30 minuuttia. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää vaahto kevyesti sekoittaen taikinaan. Paista taikinasta pieniä pannareita. Tarjoa itse tehdyn hillon kanssa.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!