Rahka-vaniljapannarit

Rahka-vaniljapannarit ovat rahkan ja valkuaisvaahdon ansiosta tavallisia ohukaisia kuohkeampia. Pannukakut maistuvat myös kylminä piknikillä.

20–24 kpl

1 tunti

Arviot (259 kpl)

Ainekset

2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta tai soodaa
¾ tl suolaa
¼ dl Dansukker Taloussokeria
2 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1 prk (250 g) pehmeää maitorahkaa
1 ½ dl maitoa
2 kananmunaa, keltuaiset ja valkuaiset eroteltuina
Paistamiseen
voita tai margariinia

Ohjeet

Mittaa kuivat aineet kulhoon. Lisää rahka, maito ja keltuaiset. Sekoita sileäksi ja anna turvota 15–30 minuuttia. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää vaahto kevyesti sekoittaen taikinaan. Paista taikinasta pieniä pannareita. Tarjoa itse tehdyn hillon kanssa.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Joulun parhaat kahvikakut

Mehevät kuivakakut, kuten taatelikakku, maustekakku, hedelmäkakku, piimäkakku ja suklaakakku, kuuluvat ehdottomasti joulun perinteisiin leivonnaisiin. Leivo herkullinen joulukakku omaan kahvipöytään tai anna lahjaksi!

Leivo maistuvat joululeivät

Joulun kalapöytä ja myöhäisillan kinkkuvoileipä kaipaavat seurakseen itse leivottua saaristolaisleipää tai joululimppua, joita perinteinen Tumma siirappi mehevöittää. Tuoksuva leipä on myös toivottu joulutuliainen.

Herkkuja joulupöytäään

Parasta joulussa on ruoka! Graavilohta, kinkkua, kalkkunaa, lanttulaatikkoa, silliä – mitä herkkuja sinun joulupöydässäsi tarjotaan?

Itse tehdyt joulumakeiset

Jouluun kuuluvat itse tehdyt kermatoffeet, fudget, marmeladit, tryffelit, minttusuklaat, karamellit ja paahdetut mantelit. Omaan herkutteluun tai lahjaksi ystävälle!

Joulujuomat

Lämmin glögi punaviinillä tai mehulla ja suklainen kaakao runsaasti koristeltuna maistuvat jo ennen joulua, joulunpyhinä ja joulun jälkeen talven jatkuessa.

Katso videoitamme

YouTube-kanavaltamme löydät näppärästi reseptit ja ohjeistuksen moniin makoisiin makumatkoihin ja myös jouluherkkuihin.