Puolukkaruudut

Uunipellillinen kuorrutettua puolukkapiirakkaa, jonka taikinassa ja kuorrutteessa on käytetty öljyä.

noin 25 palaa

PT25M

30 minuuttia

Arviot (12 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 munaa
3 dl Dansukker Luomuruokosokeria
3 dl luomutäysjyvävehnäjauhoja
1 dl leseitä
2 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl öljyä
1 dl puolukkamehua tai maitoa

Kuorrutus

300 g Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
1/2 dl öljyä
4–5 rkl puolukkamehua
n. 2 dl puolukoita

Ohjeet

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, öljy ja puolukkamehu. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 225 asteessa noin 10–15 minuuttia, kunnes pinta on kiinteä.

Sekoita tomusokeri, öljy ja puolukkamehu tasaiseksi tahnaksi. Levitä lämpimän taikinalevyn päälle. Ripottele pinnalle puolukoita.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.