Puolukkaruudut

noin 25 palaa 30 minuuttia
Uunipellillinen kuorrutettua puolukkapiirakkaa, jonka taikinassa ja kuorrutteessa on käytetty öljyä.
Puolukkaruudut
Arvioi: (8kpl)

Ainekset

  • 4 munaa
  • 3 dl Dansukker Luomuruokosokeria
  • 3 dl luomutäysjyvävehnäjauhoja
  • 1 dl leseitä
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 1 dl öljyä
  • 1 dl puolukkamehua tai maitoa

Kuorrutus

  • 300 g Dansukker Tomusokeria
  • 1/2 dl öljyä
  • 4–5 rkl puolukkamehua
  • n. 2 dl puolukoita

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, öljy ja puolukkamehu. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 225 asteessa noin 10–15 minuuttia, kunnes pinta on kiinteä.

Sekoita tomusokeri, öljy ja puolukkamehu tasaiseksi tahnaksi. Levitä lämpimän taikinalevyn päälle. Ripottele pinnalle puolukoita.

Reseptin on laatinut

Dansukker