Ainekset
Hyytelö
250 g rahkaa tai paksua jogurttia
2 dl puolukkasurvosta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
3 dl vispikermaa
2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Kiille
5 dl puolukoita tai karpaloita
2 dl vettä
½ dl laimeaa punaista mehua
1 ½ dl Dansukker Hyytelösokeria
Ohjeet
1. Sekoita rahka tai jogurtti, puolukkasurvos ja vaniljasokeri. Sekoita kerma ja hyytelösokeri Multi kattilassa. Kuumenna ja keitä puoli minuuttia. Lisää seos muiden ainesten joukkoon.
2. Leikkaa kääretorttu viipaleiksi. Vuoraa viipaleilla tarjoilumaljan pohja ja reunat. Kaada hyytelöseos keskelle ja anna hyytyä yön yli jääkaapissa.
3. Lado puolukat hyytelön päälle. Kiehauta vesi, mehu ja hyytelösokeri kattilassa. Kaada hieman jäähtynyt liemi marjojen päälle ja anna hyytyä kylmässä muutama tunti tai yön yli.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?