Ainekset
Hyytelö
250 g rahkaa tai paksua jogurttia
2 dl puolukkasurvosta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
3 dl vispikermaa
2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Kiille
5 dl puolukoita tai karpaloita
2 dl vettä
½ dl laimeaa punaista mehua
1 ½ dl Dansukker Hyytelösokeria
Ohjeet
1. Sekoita rahka tai jogurtti, puolukkasurvos ja vaniljasokeri. Sekoita kerma ja hyytelösokeri Multi kattilassa. Kuumenna ja keitä puoli minuuttia. Lisää seos muiden ainesten joukkoon.
2. Leikkaa kääretorttu viipaleiksi. Vuoraa viipaleilla tarjoilumaljan pohja ja reunat. Kaada hyytelöseos keskelle ja anna hyytyä yön yli jääkaapissa.
3. Lado puolukat hyytelön päälle. Kiehauta vesi, mehu ja hyytelösokeri kattilassa. Kaada hieman jäähtynyt liemi marjojen päälle ja anna hyytyä kylmässä muutama tunti tai yön yli.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!