Ainekset
Hyytelö
250 g rahkaa tai paksua jogurttia
2 dl puolukkasurvosta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
3 dl vispikermaa
2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Kiille
5 dl puolukoita tai karpaloita
2 dl vettä
½ dl laimeaa punaista mehua
1 ½ dl Dansukker Hyytelösokeria
Ohjeet
1. Sekoita rahka tai jogurtti, puolukkasurvos ja vaniljasokeri. Sekoita kerma ja hyytelösokeri Multi kattilassa. Kuumenna ja keitä puoli minuuttia. Lisää seos muiden ainesten joukkoon.
2. Leikkaa kääretorttu viipaleiksi. Vuoraa viipaleilla tarjoilumaljan pohja ja reunat. Kaada hyytelöseos keskelle ja anna hyytyä yön yli jääkaapissa.
3. Lado puolukat hyytelön päälle. Kiehauta vesi, mehu ja hyytelösokeri kattilassa. Kaada hieman jäähtynyt liemi marjojen päälle ja anna hyytyä kylmässä muutama tunti tai yön yli.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku
Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut
Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään
Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.