Puolukkakääretorttu - Dansukker

Puolukkakääretorttu

20 palaa 15 minuuttia
Leivo kahvipöytään helppo syksyinen kääretorttu raikkaalla puolukkatäytteellä.
Puolukkakääretorttu
Arvioi: (5kpl)

Ainekset

  • 5 kananmunaa
  • 2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • 5 rkl vehnäjauhoja
  • 5 rkl perunajauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Täyte

  • 5 dl puolukkasurvosta ja 1 dl Dansukker Taloussokeria
  • tai
  • pakastepuolukoista valmistettua mikrohilloa

Voitele leivinpaperi ja siirrä se uunipellille. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Vatkaa huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri ilmavaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää seos muna-sokerivaahtoon kevyesti sekoittaen.

Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista uunissa noin 8 minuuttia, kunnes levy on tasaisen vaaleanruskea ja kypsä.

Levitä puhdas leivinpaperi työpöydälle, ripottele päälle Siro-sokeria ja kumoa kypsä torttulevy leivinpaperille. Jäähdytä hetki ja levitä puolukkasurvos- tai hillo kevyin vedoin. Kääri levy leivinpaperia apuna käyttäen tiiviiksi rullaksi, sulje päät huolella ja siirrä kääretorttu pariksi tunniksi jääkappiin. 

Katso ohje: Mikrohillo puolukasta

Reseptin on laatinut

Dansukker

;