Ainekset
1 kg pieniä, nuoria porkkanoita
2 keltasipulia
2 luomuappelsiinia
2 dl vettä
1 tl jauhettua korianteria
1 rkl suolaa
2 tl mustapippuria
2 tl currya
2 tl raastettua tuoretta inkivääriä
2 dl keltaisia rusinoita
4 dl valkoviinietikkaa
1 paketti (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Ohjeet
Huuhtele ja kuori porkkanat ja raasta ne karkeaksi raasteeksi. Kuori ja kuutioi sipulit. Pese appelsiinit. Raasta appelsiinien kuori ja purista mehut. Sekoita porkkanat, sipulit, appelsiinimehu, kuoriraaste sekä vesi kattilassa ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla 5 minuuttia. Lisää loput ainekset ja keitä vielä 5 minuuttia sekoittaen. Kaada chutney lämpimiin, hyvin pestyihin tölkkeihin. Sulje tölkit. Säilytä viileässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?