Ainekset
1 kg pieniä, nuoria porkkanoita
2 keltasipulia
2 luomuappelsiinia
2 dl vettä
1 tl jauhettua korianteria
1 rkl suolaa
2 tl mustapippuria
2 tl currya
2 tl raastettua tuoretta inkivääriä
2 dl keltaisia rusinoita
4 dl valkoviinietikkaa
1 paketti (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Ohjeet
Huuhtele ja kuori porkkanat ja raasta ne karkeaksi raasteeksi. Kuori ja kuutioi sipulit. Pese appelsiinit. Raasta appelsiinien kuori ja purista mehut. Sekoita porkkanat, sipulit, appelsiinimehu, kuoriraaste sekä vesi kattilassa ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla 5 minuuttia. Lisää loput ainekset ja keitä vielä 5 minuuttia sekoittaen. Kaada chutney lämpimiin, hyvin pestyihin tölkkeihin. Sulje tölkit. Säilytä viileässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.