Porkkanachutney

40 minuuttia
Porkkanoita, sipulia ja appelsiinia mausteiden kera valkoviinietikkaliemessä.
Porkkanachutney
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 1 kg pieniä, nuoria porkkanoita
  • 2 keltasipulia
  • 2 luomuappelsiinia
  • 2 dl vettä
  • 1 tl jauhettua korianteria
  • 1 rkl suolaa
  • 2 tl mustapippuria
  • 2 tl currya
  • 2 tl raastettua tuoretta inkivääriä
  • 2 dl keltaisia rusinoita
  • 4 dl valkoviinietikkaa
  • 1 paketti (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Huuhtele ja kuori porkkanat ja raasta ne karkeaksi raasteeksi. Kuori ja kuutioi sipulit. Pese appelsiinit. Raasta appelsiinien kuori ja purista mehut. Sekoita porkkanat, sipulit, appelsiinimehu, kuoriraaste sekä vesi kattilassa ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla 5 minuuttia. Lisää loput ainekset ja keitä vielä 5 minuuttia sekoittaen. Kaada chutney lämpimiin, hyvin pestyihin tölkkeihin. Sulje tölkit. Säilytä viileässä.

Reseptin on laatinut

Dansukker