Ainekset
500 g punaherukoita riivittynä
1 dl vettä
500 g nektariinia kuorittuna, ohuina viipaleina
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
(¼–½ tl kardemummaa tai anista rouhittuna)
Ohjeet
Mittaa punaherukat kattilaan ja soseuta ne. Lisää loput ainekset joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen ja anna kiehua poreillen 5 minuuttia. Jäähdytä vartti ja purkita puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä jääkaapissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!