Pirteä punaherukka-nektariinihillo

Tarjoa pirteää punaherukka-nektariinihilloa vaikkapa juustokakun kanssa.

PT25M

30 minuuttia

Arviot (24 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g punaherukoita riivittynä
1 dl vettä
500 g nektariinia kuorittuna, ohuina viipaleina
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
(¼–½ tl kardemummaa tai anista rouhittuna)

Ohjeet

Mittaa punaherukat kattilaan ja soseuta ne. Lisää loput ainekset joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen ja anna kiehua poreillen 5 minuuttia. Jäähdytä vartti ja purkita puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä jääkaapissa.

Vinkki!
Tarjoa hilloa juustokakun kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!