Pirteä punaherukka-nektariinihillo

30 minuuttia
Tarjoa pirteää punaherukka-nektariinihilloa vaikkapa juustokakun kanssa.
Pirteä punaherukka-nektariinihillo
Arvioi: (16kpl)

Ainekset

  • 500 g punaherukoita riivittynä
  • 1 dl vettä
  • 500 g nektariinia kuorittuna, ohuina viipaleina
  • 1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
  • (¼–½ tl kardemummaa tai anista rouhittuna)

Mittaa punaherukat kattilaan ja soseuta ne. Lisää loput ainekset joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen ja anna kiehua poreillen 5 minuuttia. Jäähdytä vartti ja purkita puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä jääkaapissa.

Vinkki!
Tarjoa hilloa juustokakun kanssa.

Reseptin on laatinut

Dansukker