Ainekset
500 g punaherukoita riivittynä
1 dl vettä
500 g nektariinia kuorittuna, ohuina viipaleina
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
(¼–½ tl kardemummaa tai anista rouhittuna)
Ohjeet
Mittaa punaherukat kattilaan ja soseuta ne. Lisää loput ainekset joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen ja anna kiehua poreillen 5 minuuttia. Jäähdytä vartti ja purkita puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä jääkaapissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?